In Vietnamese cuisine, Bánh tráng nướng is a type of Bánh tráng, rice crackers consumed in southern Vietnam. They are particularly popular in Ho Chi Minh City (Saigon). They are large, round, flat rice crackers, which, when heated, enlarge into round, easily shattered pieces. They can be eaten separately, although they are most commonly added into the vermicelli noodle dishes like cao lầu and mì quảng. Many types of bánh tráng exist, including the clear sesame seed ones, prawn-like cracker with dried spring onions, and sweet milk.
In Da Lat, a savory version is made using eggs, cheese, and sausage.
Nguồn: https://batdongsanvingroup.vn
Xem thêm bài viết khác: https://batdongsanvingroup.vn/bat-dong-san/
Xem thêm Bài Viết:
- 3 tiện ích tại Masteri Centre Point không lo chẳng có gì chơi
- ĐẦU TƯ VƯỢT TRỘI TẠI THIÊN ĐƯỜNG VUI CHƠI GIẢI TRÍ LỚN NHẤT VIỆT NAM
- Vingroup Chính Thức Ra Mắt Đại Đô Thị Thông Minh Vinhomes Smart City
- Vinhomes Ocean Park Đạt Kỷ Lục “Khu Đô Thị Có Biển Hồ Nước Mặn Và Hồ Nước Ngọt Nhân Tạo Trải Cát Trắng Lớn Nhất Thế Giới”
- Mua Nhà Vinhomes Tặng Voucher Xe Vinfast Lên Tới 200 Triệu